Forever Young

Aku pun ade Crushh
28 Dec 2011 ? 0 Atashinchi ?


Haiii , lamee nye aku tak hupdate belog cumilss aku neh . haha . windu aku tak ? Aku lagi windu tat towank . *ayt budak baru belajaa . haha . Malam membosan kan dan tak tau nak buad ape . >-< Actually esok aku nak pegi hang out with kaka gedik aku . nak follow ? jomm wehhh . Aku takdo kawan nehh . hohohohoho . Masuk topic laen dahh nehh woii . bukan nakk bagi tao . tanok kawon denga korang *LOL , GEDIK . Bermulee ceritee tak berapat nehh . 

Nak tau ? Aku pun ade crushh . Namee diaa H . Actually , aku suke tngok mukee diaa . comel , handsome mcm muslimm aku . Umo diaa , 14teen jugak . dia dok kat KL jauhh laaa . aku KKB dia KL . Bezaa nyee . Aku kampung dia Bandar . hahaha . kesah pulak aku kan ? blalalalala . Akuuu dah lamee sukee diaa . Dia tak taoo . diaa tengah search awex . Bole tak aku nak dia ? bole la bole laa !  Diaa tengah online . aku takut la nak tego diaaa . meh laa aja akuu nak tego crushh . hahaha ! nak kee korg ? tak kan ? k stoppp .  Aku dapat diaa , aku jagaa diaa baek2 dohh . mcm aku jage bungee . >< K , aku tak laa rat nak taipp . Kbhaii . Asslamualaikummm ! :)


Thanks for reading :)




Older Post


// Forever Young-One Direction